Koppel cloud telefonie aan Exact Synergy

Weten wie je aan de lijn hebt nog voor je de telefoon hebt opgenomen, kan dat? Ja zeker!  Met de Exact Synergy telefoniekoppeling zie je meteen wie er belt en en waarvoor die persoon belt. De koppeling helpt je sneller telefoonnummers te bellen met slechts één druk op de knop. Je hoeft dus nooit meer een nummer op te zoeken of over te nemen. Wil jij jouw bedrijf een stuk efficiënter laten werken? Dan is CRM-integratie het antwoord.

Vraag een demo aan
Exact Synergy.
 • Direct bellen vanuit Exact Synergy;

 • Snelle klantherkenning op basis van telefoonnummers (inkomende oproepen);

 • Geïntegreerde scherminformatie (geen hinderlijke pop up’s);

 • Vanuit de telefooncentrale direct zoeken in Exact Synergy contacten;

 • Meerdere Exact Synergy administraties koppelen;

 • Snelle implementatie;

 • Standaard software met uitgebreide mogelijkheden;
 • Betaal alleen voor wat je gebruikt.

Wat is Exact Synergy?

Exact Synergy is een procestechnologie-platform dat alle bedrijfsprocessen integreert en automatiseert. Het zorgt voor structuur in je bedrijfsprocessen en geeft medewerkers houvast zodat zij optimaal kunnen samenwerken. In het platform komen HRM, CRM en BPM software samen. Het geeft je de mogelijkheid om alle informatie over medewerkers, klanten, projecten, artikelen en documenten op één plek te beheren. Dankzij Exact Synergy zijn deze gegevens met elkaar verbonden wat zorgt voor meer inzicht, heldere communicatie, een uniforme werkwijze en een effectievere samenwerking.

De Exact Synergy koppeling van Destiny

Door telefonie te koppelen met Exact Synergy heb je altijd alle gegevens bij de hand. Zo zie je direct relevante klantgegevens wanneer iemand belt. Standaard krijg je de optie om adres- en telefoongegevens van relaties en contactpersonen te zien. Maar er is ook de mogelijkheid om klantspecifieke informatie te zien zoals contractinformatie, project informatie, openstaande supportverzoeken en openstaande posten.

De telefoniekoppeling met Exact helpt je door direct te laten zien wie er belt en wat er voor het laatst met een klant of persoon besproken is. Je weet dan direct of die klant nog een vraag had staan of een contract of factuur wilt bespreken. Jij bent dus altijd voorbereid op het gesprek en dat geeft je klantvriendelijkheid een boost.

Daarnaast maakt de telefoniekoppeling het mogelijk om telefoonnummer met één druk op de knop te bellen. Wanneer je een telefoonnummer selecteert en op F8 drukt, dan wordt het nummer direct gebeld. Je hoeft dus nooit meer op zoek naar een nummer in een telefoonboek of een nummer zelf in te toetsen. Zoek het nummer gewoon even op en bel het direct!

Dit is hét moment om voor Destiny te kiezen

 • Werk efficiënt en toekomstgericht

 • Eén aanspreekpunt

 • Volledige ontzorging

 • Altijd up-to-date

 • Betaal enkel voor wat je gebruikt

 • Beter samenwerken

Exact Synergy telefonie koppeling voor jouw bedrijf

De mogelijkheden van de koppeling met Exact Synergy lijken eindeloos. Met een telefoniekoppeling met Exact kun je eenvoudig alle informatie verzamelen op één plek en heb je snel de juiste informatie tot je beschikking om de beller op de juiste manier te word te staan. Dankzij de koppeling met Exact Synergy verbetert de efficiëntie van je bedrijf én verhoogt je klantbeleving aanzienlijk. Dus waarom zou je wachten? Deze koppeling maakt jouw bedrijf efficiënter en overzichtelijker. Eerst meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Onze CORE Destiny

Wij pakken het net even iets anders aan

0K+
Gelukkige klanten
0K+
Cloud communicatie gebruikers
0+
Enthousiaste werknemers
0+
Hechte partners
0K+
Cloud security gebruikers
Alon Jansen

“Bij inkomende gesprekken ziet de medewerker meteen wie hij of zij aan de telefoon heeft en wat er de laatste keer besproken is. Dit maakt het contact met relaties nog persoonlijker en het werkt efficiënter. Dankzij onze CRM-integraties hoef je nooit meer op zoek naar klantgegevens.”

– Alon Jansen, commercieel directeur bij Destiny

Vraag een demo aan

Wij komen graag bij je langs om onze koppeling met Exact Synergy te demonstreren. Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Volg het laatste nieuws over cloud telecom, technologie & security