Koppel cloud telefonie aan Pluriform

Ben jij op zoek naar een geschikte CRM-integratie met Pluriform? De telefonie koppeling van Destiny helpt je eenvoudig je klanten beter te woord te staan en hiermee je klanttevredenheid te verhogen. Wil je weten wat een telefonie koppeling met Pluriform voor jou kan betekenen? Dat lees je hieronder.

Vraag een demo aan
Pluriform logo
 • Direct bellen vanuit Pluriform

 • Snelle klantherkenning op basis van telefoonnummers (inkomende oproepen);

 • Geïntegreerde scherminformatie (geen hinderlijke pop up’s);

 • Vanuit de telefooncentrale direct zoeken in Pluriform contacten;

 • Meerdere Pluriform administraties koppelen;

 • Snelle implementatie;

 • Standaard software met uitgebreide mogelijkheden;
 • Betaal alleen voor wat je gebruikt.

Wat is Pluriform?

Pluriform biedt verschillende software en ERP- en CRM-systemen en helpt je eenvoudig om deze systemen te onderhouden, uitbreiden en verbeteren. Pluriform heeft een brede basis, van relatiebeheer en personeel tot financieel en projecten, maar kan eenvoudig aangepast en uitgebreid worden. Uitbreidingen aan een Pluriform model zijn eenvoudig uit te voeren, waardoor bedrijfsprocessen en functionaliteit tegen een lage prijs gerealiseerd kunnen worden.

Pluriform is daarnaast geschikt voor verschillende branches en biedt veel opties. Hierdoor is een koppeling met Pluriform altijd geschikt voor ieder bedrijf.

De Pluriform koppeling van Destiny

Oorspronkelijk is het CRM-systeem een van de meest essentiële toepassingen van Pluriform. Dankzij de koppeling met telefonie kun je al je relaties en personen registreren in het CRM en heb je vervolgens een duidelijk overzicht van al deze gegevens in je telefoniesysteem. Je kunt zelfs afspraken en contacten toevoegen. Jouw medewerkers zien vervolgens een overzicht van de gegevens wanneer zij aan de telefoon zijn. Als er een klant belt krijg je precies te zien wie deze klant is en waar deze klant al eerder vragen over had, zelfs als dat met collega’s was. Zo kunnen jouw medewerkers iedere beller altijd helpen en verhoog je de klantvriendelijkheid!

Dit is hét moment om voor Destiny te kiezen

 • Werk efficiënt en toekomstgericht

 • Eén aanspreekpunt

 • Volledige ontzorging

 • Altijd up-to-date

 • Betaal enkel voor wat je gebruikt

 • Beter samenwerken

Telefonie koppeling met Pluriform voor jouw bedrijf 

Met een koppeling met Pluriform start je met een uitgebreide basis, die kan vervolgens op maat gemaakt worden om perfect aan te sluiten bij jouw bedrijf. Verandert er later iets in je bedrijf? Geen probleem. De telefoniekoppeling kan achteraf ook nog eenvoudig en snel aangepast of uitgebreid worden. Interesse gekregen? Neem dan gauw contact met ons op, dan bekijken we samen hoe de koppeling het beste aansluit bij jouw bedrijf. 

Onze CORE Destiny

Wij pakken het net even iets anders aan

0K+
Gelukkige klanten
0K+
Cloud communicatie gebruikers
0+
Enthousiaste werknemers
0+
Hechte partners
0K+
Cloud security gebruikers
Alon Jansen

“Bij inkomende gesprekken ziet de medewerker meteen wie hij of zij aan de telefoon heeft en wat er de laatste keer besproken is. Dit maakt het contact met relaties nog persoonlijker en het werkt efficiënter. Dankzij onze CRM-integraties hoef je nooit meer op zoek naar klantgegevens.”

– Alon Jansen, commercieel directeur bij Destiny

Vraag een demo aan

Wij komen graag bij je langs om onze koppeling met Exact Synergy te demonstreren. Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Volg het laatste nieuws over cloud telecom, technologie & security