Online webcare & brandmonitoring

In een wereld met social media heb je één geluk: niet iedereen praat over je achter je rug. Heb jij enig idee wat je klanten van je vinden? Social media platforms schieten als paddestoelen uit de grond, ben je net gewend aan Twitter, moet je alweer op TikTok. Hoe je dat allemaal gaat managen? Met de social media monitoring tool van OBI4Wan.

Vraag je gratis brandrapport aan
OBI4wan

Hoe sta jij in de markt?

De voordelen van social media monitoring

Gratis audit

Waarom dit het moment is om voor Destiny te kiezen?

Omdat jouw bedrijf:

  • Omnichannel communiceert met klanten

  • Snel wil inspelen op ontwikkelingen in de markt

  • Een ultieme klantervaring wil bieden
  • Inzicht wil in haar merkreputatie

Alles in één dashboard

Blijf bovenop de ontwikkelingen

Online zichtbaarheid is essentieel voor je bedrijf. Vandaag de dag beschikt 97 procent van de Nederlanders namelijk over een internetverbinding. 90 procent gebruikt een smartphone. Het internet is daarmee een essentieel communicatiemiddel geworden, voor zowel consumenten als bedrijven. De tool OBI4Wan centraliseert alle data voor je, zodat jij nog maar één tool nodig hebt om zowel je social media als online reputatie te monitoren.

Met social media monitoring verzamel je alle relevante berichten van bekende social media platformen en miljoenen (inter) nationale blogs, fora en nieuwsbronnen. Aangevuld met innovatieve oplossingen voor radio-, tv- en printmonitoring mis je dus nooit meer een relevant bericht. Daarnaast biedt de tool uitgebreide rapportagemogelijkheden om je doelgroep te analyseren, zoals klantvragen, behoeften en koopsignalen uit de markt.

Rapport aanvragen

Bied de ultieme klantervaring

Zorg voor tevreden en loyale klanten en reageer (proactief) op vragen en klachten vanuit één geïntegreerde oplossing voor webcare en online klantenservice. Doordat je ontelbare zoekopdrachten kunt aanmaken is het eenvoudig om sales- en marketing gerelateerde inzichten te verkrijgen. Monitor het social kanaal van een concurrent, een hashtag tijdens een evenement of relevant nieuwsitem of signaleer en voorkom een mogelijke crisis.

Benieuwd naar jouw online reputatie?

Vraag een gratis, vrijblijvend brandreport aan.

Vraag het rapport aan