Vast-mobiel integratie

Klanten en collega’s willen je bereiken. Doen ze dat via je vast nummer of je mobiel? ’s Ochtends, overdag, ’s avonds na het werk? Kunnen je werknemers privé en werk perfect gescheiden houden op gebied van de communicatietools die jouw bedrijf voorziet? Nee? Dan is het tijd voor een vast-mobiele integratie oplossing.

Dit is hét moment om voor Destiny te kiezen

  • Werk efficiënt en toekomstgericht

  • Eén aanspreekpunt

  • Volledige ontzorging

  • Altijd up-to-date

  • Betaal enkel voor wat je gebruikt

  • Beter samenwerken

EEN VAST ZAKELIJK NUMMER

Kies zelf je bereikbaarheid

De bedrijfswereld evolueert naar 100% mobiele communicatie. En jouw bedrijf kan niet achterblijven. Een vast-mobiele integratie van je telefonie optimaliseert je bereikbaarheid: voor je bedrijf, je werknemers en je klanten… as it should be!

Hoe werkt
vast-mobiel integratie?

Een voorbeeld. Karel werkt als agent op een verzekeringskantoor en is regelmatig op weg om zijn klanten te bezoeken. Dankzij vast-mobielintegratie hoeft hij alleen maar zijn vaste, zakelijke telefoonnummer op zijn kaartje te zetten. Zijn klanten kennen alleen dit vaste nummer en Karel kiest waar en wanneer hij bereikbaar wil zijn.

Is Karel op kantoor, dan laat hij zijn telefoontjes gewoon op zijn vaste toestel binnenkomen. Ook bij het uitbellen zien zijn klanten alleen zijn vaste nummer. 

Je werknemers uitrusten met een integratie van hun vaste en mobiele telefonie? Dat kan. De oplossing zit standaard geïntegreerd met de cloud communicatie oplossingen van Destiny (UC en UCC).

Is het contract van jouw huidige telefooncentralepartner nog niet afgelopen of werk je met een externe ICT partner? Dan kan je alsnog profiteren van de vast-mobiele oplossing, geïntegreerd met jouw eigen telefooncentrale. Dan kies je voor onze Fixed-Mobile Unfication dienst of FMU.

Meer weten over vast-mobiel integratie?

Stel je vragen aan ons team.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Volg het laatste nieuws over cloud telecom, technologie & security