Zakelijke telefonie

Zakelijke telefonie betekent een telefooncentrale op locatie en een vast toestel, toch? Fout! Het is 2020, communicatie gaat over zoveel meer dan dat. Naast je telefooncentrale moet je ook veilige gesprekken kunnen aangaan met klanten via chat, AI-toepassingen en je CRM. Samenwerken met collega’s beperkt zich al lang niet meer tussen de vier muren van de boardroom: vergaderen kan vanaf waar jij maar wilt. En de teamleden van je klantenservice moeten 24/7 klanten op een efficiënte en productieve manier te woord kunnen staan. Met zakelijke telefonie van Destiny is het een fluitje van een cent. As it should be.

Vraag de brochure aan

Communiceer op ongekende manieren
waar en wanneer jij dat wilt: met zakelijke telefonie van Destiny

Zakelijke telefonie is al lang meer dan alleen bellen. Onze telefonie-oplossingen (Swyx & 3CX) combineren alle vormen van bedrijfscommunicatie tot één platform. Mét een gebruiksvriendelijke interface die makkelijk te bedienen is. Met onze oplossingen kun je onderling chatten, je status delen met collega’s, je telefonie met Outlook integreren, vanuit elke toepassing bellen en gesprekken opnemen. En dat is nog niet alles. Een Destiny-gebruiker heeft privileges, wij vinden het namelijk belangrijk dat onze klanten elke dag tevreden zijn. Benieuwd naar wat jouw bedrijf uit onze zakelijke telefonie oplossingen kan halen? Neem contact met ons op en wij denken graag met je mee.

Dit is hét moment om voor zakelijke telefonie van Destiny te kiezen

  • Werk efficiënt en toekomstgericht

  • Eén aanspreekpunt

  • Volledige ontzorging

  • Altijd up-to-date

  • Betaal enkel voor wat je gebruikt

  • Beter samenwerken

ZAKELIJKE TELEFONIE

De voordelen

Standaard communicatie in het bedrijfsleven gaat al lang niet meer via enkel een telefooncentrale. Werknemers voeren gesprekken via chat, AI-toepassingen en het CRM-systeem. Je wilt dat je medewerkers 24/7 bereikbaar kunnen zijn en daarnaast veilig communiceren. Met zakelijke telefonie van Destiny ga ben jij klaar voor de toekomst.

Vraag direct een demo aan

Benieuwd wat Destiny’s zakelijke telefonie voor jouw organisatie kan betekenen? Laat je gegevens achter en onze experts nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Meer weten over zakelijke telefonie vanuit de cloud?

Stel je vragen aan ons team. Zij helpen je graag.

Bel onze salesafdeling

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Volg het laatste nieuws over cloud telecom, technologie & security