Maak exclusief kennis met OBI4wan

Weet jij wat er online over jouw merk gezegd wordt? Weet je wat er speelt bij jouw klanten en wat er wordt gezegd over je concurrent(en)?

  • Voor wie? Ondernemers die meer grip willen krijgen op hun social media

  • Wanneer? Donderdag 30 januari 2020 van 17.30 tot 21.00 uur

  • Wat kost het? Niets! (normaal 150 euro p.p.) inclusief uitgebreid buffet

  • Het is een interactieve sessie, dus je bent volop in de gelegenheid om al je vragen te stellen.

  • Waar? Destiny Sint-Oedenrode, Sluitappel 49-51

Destiny en OBI4wan slaan handen ineen en organiseren samen een interactieve Social Sessie. Een kennissessie waarbij de waarde van media insights en realtime media monitoring worden besproken en uitgelicht met de software van OBI4wan. Je krijgt inzicht in wat er speelt in jouw branche, waar je klanten zich bevinden en wat er wordt gezegd over jouw bedrijf. Dit alles samen met een heerlijk buffet. Wat wil je nog meer?

Wat kun je verwachten?

Wat wordt er online over je organisatie, merk, product of dienst gezegd? En door wie? Het volgen en monitoren van deze conversaties is zeer belangrijk, zeker omdat je hier als organisatie waardevolle inzichten uit kan halen. Tijdens de Social Sessie worden de waarden van media insights en realtime media monitoring besproken en uitgelicht.

Daarnaast bespreken we trends op het gebied van webcare: wat kun je zoal met een chatbot en waarom zou jouw organisatie het gebruik van een bot moeten overwegen?

Wie geeft de sessie?

Samen met Alexander de Ruiter (oprichter en eigenaar van OBI4wan) geeft Destiny een kennismakingssessie die volledig gericht is op social media monitoring.

Alexander de Ruiter is een ondernemend persoon met een passie voor klantcontacttechnologie, social media en sales. Na zich 12 jaar met veel enthousiasme en succes te hebben ingezet voor verschillende werkgevers, was het in 2008 tijd om te gaan ondernemen. In 2011 heeft hij in samenwerking met Alex Slatman, OBI4wan opgericht.

Meld je nu aan

En ontdek de voordelen van OBI4wan.

Meer weten over OBI4wan?

Stel je vragen onze OBI4wan specialist Nikay Felen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Volg het laatste nieuws over cloud telecom, technologie & security