SCL Rotterdam maakt sinds september 2019 gebruik van Swyx. Voorheen maakten zij altijd gebruik van ISDN. Toen KPN aankondigde dat zij met ISDN gingen stoppen moest SCL op zoek naar een ander telefoniesysteem. Precies rond die tijd zochten wij contact met SCL om te kijken of wij hen met dit probleem konden helpen. En zo geschiedde.

Sinds september 2019 maakt SCL Rotterdam gebruik van Swyx en dit bevalt hen uitstekend. Wij namen eind 2018 het eerste contact op met SCL en boden hen een nieuw telefoniesysteem aan. Begin 2019 hadden zij het volledige vertrouwen bij ons gelegd en gingen we samen op zoek naar hoe ons systeem het beste zou aansluiten bij hun wensen. Naast dat SCL in de toekomst geen gebruik meer kon maken van ISDN, en er dus noodzaak was voor een nieuw systeem, hadden zij ook de wens voor een ERP-systeem koppeling. Deze wens kunnen wij niet vervullen met ons standaard-pakket, dus keken we samen met SCL naar wat mogelijk was.

Over SCL RotterdamAfbeeldingsresultaat voor scl rotterdam logo

SCL Rotterdam biedt compleet geïntegreerde oplossingen voor alles wat met auto’s en vervoer te maken heeft. Ze bieden van A tot Z uitgekiende diensten waar en wanneer de klant het nodig heeft. De import en export van voertuigen hebben zij volledig in eigen beheer. De voertuigen kunnen binnen de EU vervoerd worden, maar ook van of naar de Verenigde staten of Canada verhuisd worden. Van verscheping en transport, tot garage en kenteken biedt SCL een snelle garantie.

Aan de slag met Swyx

Bij het aanbieden van een nieuw telefoniesysteem is het van belang dat we weten wat een bedrijf precies zoekt in telefonie. SCL gebruikt telefonie zowel intern als extern: voor contact tussen collega’s onderling én voor contact met hun klanten en leveranciers. De telefonie van Swyx is hier uitermate geschikt voor en werd als systeem voorgesteld aan SCL. Zij zagen hier veel potentie in en wilden er al snel mee aan de slag. Wel hielden zij de mogelijkheid tot koppeling met een ERP-systeem onder voorbehoud. Speciaal voor SCL gingen onze engineers hiermee aan de slag.

Toen beide partijen het eens waren over de telefonie kon deze geïmplementeerd worden. Frank Vogler, IT en marketing manager binnen SCL Rotterdam, geeft aan dat de implementatie soepel is verlopen. Van tevoren was er al veel besproken wat betreft de implementatie. Onze collega’s hebben vervolgens alles in één dag kunnen implementeren op locatie.

Nog voor de implementatie hebben twee medewerkers van SCL een beheerderstraining gehad om te werken met Swyx. Hiermee kunnen zij zelf ook eerstelijns support regelen. Mede hierdoor is er na de implementatie maar minimaal contact geweest tussen ons en SCL. Vogler: “We hebben geen problemen ervaren met de software en alles tot op heden zelf bij kunnen houden, maar als er contact is met Destiny dan is dit altijd goed. Ze zijn altijd bereikbaar en kunnen meteen hulp bieden.”

Nooit meer zonder

SCL Rotterdam gebruikt de telefonie zowel intern tussen collega’s, als extern met klanten en leveranciers. Vogler vertelde dat hij Swyx prettig vindt werken omdat het erg gebruiksvriendelijk is. Hij ervaart een grote functionaliteit en snelheid in het werken met de webapplicatie. Vogler: “de webapplicatie heeft een groot gebruiksgemak. Bellen via de computer werkt voor ons ideaal. Ik gebruik mijn telefoon eigenlijk helemaal niet meer.” Via de applicatie kun je precies zien wanneer welke collega beschikbaar, afwezig of in gesprek is. De werknemers van SCL maken hier handig gebruik van bij hun interne contact. Zo zien zij precies wie zij intern kunnen bereiken. Daarnaast vinden zij dit ook handig wanneer zij telefoontjes moeten doorschakelen.

SCL Rotterdam laat blijken dat ze erg tevreden zijn met de telefonie van Swyx. “De software werkt snel en gebruiksvriendelijk, de prijs is prima en de kwaliteit is goed!”, aldus Vogler.

Swyx in de praktijk zien?

Benieuwd hoe Swyx er live uit ziet? Een van onze collega’s komt graag bij je langs voor een vrijblijvende demo. Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

    In welke diensten ben je geïnteresseerd?*

    Cloud communicatieCloud infrastructuurCloud securityPrivate netwerkenVast en mobiel internetVaste en mobiele telefonie