logo-SENF-theaterpartnersSenf Theaterpartners is gespecialiseerd in tourneeplanning van theaterproducties. Als impresariaat representeren ze meer dan 50 producenten, gezelschappen en artiesten die samen voor een uitgebreid en divers aanbod zorgen. Senf biedt onder andere onderdak aan de Nationale Theaterkassa, die 80 uur per week bereikbaar is voor de verkoop van theaterkaarten. Dankzij de samenwerking met Venéco en Destiny kunnen ze hun klanten optimaal bedienen.

“Ons callcenter is elke dag van 9 tot 9 open”, vertelt Stefan Stolk, Managing Director van Senf Theaterpartners en de Nationale Theaterkassa. “Dat betekent dat we van onze partners eigenlijk hetzelfde verwachten, oftewel: de bereikbaarheid die we beloven aan de consument moet gewaarborgd worden en dat kunnen we niet alleen.” Senf Theaterpartners werkt graag samen met partners die die kwaliteit kunnen waarborgen. “Swyx biedt ons een totaaloplossing. Het is zowel een fantastische callcenter-oplossing die ervoor zorgt dat we ook 80 uur bereikbaar kunnen zijn en anderzijds onze office telefonie af te handelen op onze locaties in Amsterdam, Delft en het callcenter.”

Altijd één stap voorblijven

Stolk is erg tevreden over de samenwerking. “Dat komt met name omdat de lat hoog ligt bij zowel Venéco als Destiny. We hebben een aantal mooie merken bij elkaar weten te zetten die samen hetzelfde doel nastreven. In de eisen die wij hebben vanuit de verschillende klanten die we hebben – we nemen voor verschillende theaters de telefoon op – zie je dat rapportages steeds belangrijker worden. Ook de uptime is gewoon heel erg belangrijk om aan de SLA’s te kunnen voldoen die we hebben met de verschillende theaters, artiesten en producenten.  Zorgen dat je elke keer één stap voorblijft is essentieel voor ons. Ik merk dat we daar in onze samenwerking heel erg op focussen en dat we daar goed met elkaar in slagen.”

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Volg het laatste nieuws over cloud telecom, technologie & security