Integra in jouw bedrijf?

Met Integra verzorgen we oplossingen op maat voor innovatieve, grotere of meer complexe organisaties. Wij zijn een echte challenger én gids om jouw bedrijf voor te bereiden op de digitale uitdagingen van morgen. Daag jij ons uit?

  • Cloud Communicatie

  • Cloud Infrastructuur

  • Cloud Beveiliging

  • Vast en mobiel internet

  • Vaste en mobiele telefonie

  • Private netwerken

Profiteer van een complete en geïntegreerde
cloud telecomoplossing

Heb je verschillende digitale uitdagingen in jouw bedrijfsomgeving? Ben je in contact met ontelbare verschillende partijen, maar zie je de bomen door het bos niet meer? Is jouw organisatie innovatief met een complexe structuur? Met de INTEGRA oplossing luisteren wij naar jouw verhaal en integreren wij de juiste veilige diensten voor een oplossing 100% op maat.

Zes modules die je helpen
efficiënter te communiceren

Ontdek ons cloud interactie platform

We nemen jouw basis telecombehoeften (internet, telefonie, netwerk) onder de loep en kijken wat de pijnpunten en behoeften zijn. Daarbovenop analyseren we hoe jouw organisatie tijds-en kostefficiënter kan werken door middel van onze clouddiensten (Cloud Communicatie, Cloud Infrastructuur, Cloud Security).

Op deze manier vloeien IT en telecom toepassingen naadloos in elkaar en geniet jouw bedrijf van één geïntegreerde veilige cloud telecom oplossing…as it should be!

Cloud Communicatie

Communiceer professioneel en veilig, waar je ook bent, met elk toestel. Combineer al de functies van je telefooncentrale met tal van intelligente tools. Virtuele teams, contact center applicaties en klantvriendelijke service desks? Het kan allemaal!

Bekijk deze dienst >

Cloud Infrastructuur

Waarom nog investeren in een eigen server en dure hardware? Laat je data en toepassingen veilig hosten in de cloud: privaat, publiek of hybride. En blijf steeds operationeel.

Bekijk deze dienst >

Cloud Beveiliging

Virusscanners en firewalls geïnstalleerd? Top! Maar wist je dat cybergevaren je bedrijf vooral binnensluipen via je web, email en smartphones? En dat je nietsvermoedende medewerkers het eerste doelwit zijn? Laat je hele bedrijfsomgeving beschermen.

Bekijk deze dienst >

Zakelijk internet

Los van de technologie (4G, VDSL, Fiber to the Business of Glasvezel), kijken we samen welke internetbehoeften jouw bedrijf heeft. We maken jouw dienst ook veilig en redundant, zodat jouw organisatie nooit offline gaat.

Bekijk deze dienst >

Vaste op mobiel

Welke type telefooncentrale of welke technologie je ook gebruikt, kostenefficiënt, beveiligd en kwalitatief bellen is een must. Bespaar kosten en ga internationaal met onze voordelige tariefplannen.

Bekijk deze dienst >

Private netwerken

Jouw organisatie heeft meerdere vestigingen of moet verbinden met een datacenter? Zet een veilige VPN verbinding op tussen de verscheidene locaties en laat werknemers bedrijfsgegevens raadplegen van waar ze ook zijn, zowel nationaal als internationaal.

Bekijk deze dienst >

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Volg het laatste nieuws over cloud telecom, technologie & security