Cloud telefonie met Xelion

Zakelijke telefonie is van levensbelang in ieder bedrijf. Xelion is een zakelijke VoIP-oplossing die jou helpt je zakelijke communicatie op orde te brengen. Je organisatie is perfect bereikbaar en je medewerkers kunnen altijd en overal zakelijk bellen, of dat nu met een vast toestel, smartphone of laptop is.

Vraag een demo aan
xelion logo

Xelion 7: dé complete VoIP telefooncentrale

Vast bellen vanaf je bureau, dat is toch niet meer van deze tijd? Xelion beweegt mee met de verschuiving naar plaats-, apparaat- en tijdsonafhankelijk werken. Dit geeft je grip terug op je zakelijke gespreks- en communicatieverkeer. Je medewerkers hebben waar en wanneer ze willen al hun communicatietools bij de hand. Zakelijk bellen, chatten, mailen of sms’en via de smartphone, tablet, bureautelefoon of je pc: het kan allemaal met Xelion en ook nog eens voor een zeer flexibel en aantrekkelijke prijs.

Xelion-voordelen
Vraag een gratis demo aan
xelion-7-bureautelefoon
Xelion-app

Vraag een demo aan

Xelion live ervaren? Onze collega’s komen graag bij je langs om te demonstreren wat deze oplossing jouw bedrijf op kan leveren. Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    Meer weten over Xelion?

    Stel je vragen aan ons team.

    Neem contact op met sales

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Volg het laatste nieuws over cloud telecom, technologie & security