Dit is onze Destiny

Wie zijn wij?

Wij zoeken de perfecte balans tussen wensen en oplossingen, behoeften en software en mensen en technologie. Focus op groei, noemen we dat ook wel. In een wereld waar technologie een steeds belangrijkere rol speelt kun je niet achter blijven. Aanpassingsvermogen is daarom essentieel. Groei in flexibiliteit, in tevreden klanten, in innovatief vermogen: welk type groei ambieer jij?

Maak kennis met ons team

Waar het begon

Destiny kent haar oorsprong in België, waar het bedrijf werd opgericht door de broers Samuel en Daan De Wever. Samen transformeerden ze het bedrijf van de slaapkamer naar een miljoenenonderneming. Daan studeerde Economie aan de Universiteit van Leuven, gevolgd door een Masterclass Financieel Management in Antwerpen. Gedreven door zijn ondernemersgeest begon hij zijn carrière als mede-oprichter van Belgian Network Solutions (Benesol), een bedrijf dat de inzet van hoogwaardige, redundante netwerkdiensten aanbiedt. In 2004 leidde Daan met succes de opstart van Infranea (samen met haar CEO), een civieltechnisch bedrijf gespecialiseerd in 3D engineering en Building Information Modeling. Hij trad in 2008 in dienst bij Destiny, toen nog een kleine start-up.

Inmiddels is de Destiny uitgegroeid tot een schaalvergroting met Daan als CEO. Het bedrijf heeft in de afgelopen twee jaar een aantal belangrijke overnames gedaan, waarbij het de landsgrenzen heeft overschreden. Destiny staat nu te popelen om de eerste echte Europese Virtual Cloud Telecom Operator te worden, door gebruik te maken van gevestigde activa en te concurreren met alle grote traditionele operatoren. Onze missie? Meer klanten in staat stellen om te profiteren van de digitale uitdagingen en mogelijkheden van morgen.

Op 1 januari 2020 gingen voormalig Motto Communications, OZMO cloud communications en DSD Business Internet verder onder de naam Destiny. Ons doel? Het Nederlandse MKB op een nieuwe manier laten communiceren. Met oplossingen die toekomstbestendig zijn. Met Motto en het clouddistributieplatform FLUX richt Destiny zich op grote White-Label partners die behoefte hebben aan snelle, real-time provisionering van clouddiensten. Later kwam het portfolio van DSD Business Internet en OZMO erbij, waardoor partners en resellers nu toegang krijgen tot een eenvoudige, gebundelde oplossing die eenvoudig uit te leggen is aan de klant.

Een typische telecomleverancier? Dacht het niet!

Op onze lauweren rusten? Dat zit niet in ons DNA. We dagen de markt van de cloud telecom liever uit. ‘Goed genoeg’ is voor ons echt niet goed genoeg. Verwacht van ons dan ook dat we altijd een stap vóór zijn.

Wij groeien snel, maar op een duurzame en gezonde manier. In onze organisatie zijn mensen, processen en systemen optimaal op elkaar afgestemd. As it should be.

Met CORE als kloppend hart van onze strategie pakken we onze zaken bewust anders aan – zowel binnen ons bedrijf als naar onze klanten, partners en leveranciers… as it should be!

Destiny in de media

Regelmatig verschijnen er artikelen over Destiny in de Nederlandse én buitenlandse pers. We hebben hieronder een selectie voor je gemaakt.

DATANEWS

Daan De Wever is ICT Personality of the Year: ‘Dit is een waanzinnige periode voor ons’

Door een onverwachte overname stapte hij mee in het bedrijf van zijn broer. Samen zouden ze Proximus uitdagen. Elf jaar en vele overnames later staat hij aan het roer van een cloudbedrijf met tientallen miljoenen euro’s omzet dat nu ook Nederland verovert. Daan De Wever weet waar hij naartoe wil.

Lees het artikel
OvernameOpenIP
DATANEWS

Destiny zet eerste stappen op de Franse markt

Destiny, het cloudcommunicatiebedrijf van Daan en Samuel De Wever, neemt het Franse OpenIP over. OpenIP bestaat sinds 2005 en is een unified communications provider die met meer dan 1.300 IT- en telecomintegratoren en partners samenwerkt. Het bedrijf beschikt over een e-business platform om haar oplossingen aan te bieden. Met dat laatste vertoont het gelijkenissen met Destiny dat sinds 2018 een gelijkaardig portaal in handen heeft.

Lees het artikel
Daan en Samuel

HLN.BE

Jonge broers genomineerd voor bedrijfsprijs

Elk jaar reikt de Vlaamse regering een prijs uit aan de meest beloftevolle onderneming van het jaar. Dit jaar is het telecombedrijf Destiny uit Zaventem, opgericht door de broers Daan (35) en Samuel (29) De Wever genomineerd.

Lees het artikel