Over Destiny

Destiny zoekt een perfecte balans tussen wensen en oplossingen, behoeften en software en mensen en technologie. Focus op groei, noemen we dat ook wel. In een wereld waar technologie een steeds belangrijkere rol speelt kun je niet achter blijven. Aanpassingsvermogen is daarom essentieel. Groei in flexibiliteit, in tevreden klanten, in innovatief vermogen: welk type groei ambieer jij?

Ons verhaal

Destiny kent haar oorsprong in België, waar het bedrijf werd opgericht door de broers Samuel en Daan De Wever. Samen transformeerden ze het bedrijf van de slaapkamer naar een miljoenenonderneming. Daan studeerde Economie aan de Universiteit van Leuven, gevolgd door een Masterclass Financieel Management in Antwerpen. Gedreven door zijn ondernemersgeest begon hij zijn carrière als mede-oprichter van Belgian Network Solutions (Benesol), een bedrijf dat de inzet van hoogwaardige, redundante netwerkdiensten aanbiedt. In 2004 leidde Daan met succes de opstart van Infranea (samen met haar CEO), een civieltechnisch bedrijf gespecialiseerd in 3D engineering en Building Information Modeling. Hij trad in 2008 in dienst bij Destiny, toen nog een kleine start-up.

Inmiddels is de Destiny uitgegroeid tot een schaalvergroting met Daan als CEO. Het bedrijf heeft in de afgelopen twee jaar een aantal belangrijke overnames gedaan, waarbij het de landsgrenzen heeft overschreden. Destiny staat nu te popelen om de eerste echte Europese Virtual Cloud Telecom Operator te worden, door gebruik te maken van gevestigde activa en te concurreren met alle grote traditionele operatoren. Onze missie? Meer klanten in staat stellen om te profiteren van de digitale uitdagingen en mogelijkheden van morgen.

In 2019 werd Daan bekroond met de ICT Personality of the Year, een prijs die hij te danken heeft aan zijn ondernemingsgeest – wat ook heeft geleid tot de groei van Destiny zoals we het nu kennen.

Daan en Samuel
OvernameOpenIP
Destiny over ons

Destiny: as it should be

Op 1 januari 2020 gingen voormalig Motto Communications, OZMO cloud communications en DSD Business Internet verder onder de naam Destiny. Ons doel? Het Nederlandse MKB op een nieuwe manier laten communiceren. Met oplossingen die toekomstbestendig zijn. Met Motto en het clouddistributieplatform FLUX richt Destiny zich op grote White-Label partners die behoefte hebben aan snelle, real-time provisionering van clouddiensten. Later kwam het portfolio van DSD Business Internet en OZMO erbij, waardoor partners en resellers nu toegang krijgen tot een eenvoudige, gebundelde oplossing die eenvoudig uit te leggen is aan de klant.

Destiny in de media

Regelmatig verschijnen er artikelen over Destiny in de Nederlandse én buitenlandse pers. We hebben hieronder een selectie voor je gemaakt.

DATANEWS

Daan De Wever is ICT Personality of the Year: ‘Dit is een waanzinnige periode voor ons’

Door een onverwachte overname stapte hij mee in het bedrijf van zijn broer. Samen zouden ze Proximus uitdagen. Elf jaar en vele overnames later staat hij aan het roer van een cloudbedrijf met tientallen miljoenen euro’s omzet dat nu ook Nederland verovert. Daan De Wever weet waar hij naartoe wil.

OvernameOpenIP

DATANEWS

Destiny zet eerste stappen op de Franse markt

Destiny, het cloudcommunicatiebedrijf van Daan en Samuel De Wever, neemt het Franse OpenIP over. OpenIP bestaat sinds 2005 en is een unified communications provider die met meer dan 1.300 IT- en telecomintegratoren en partners samenwerkt. Het bedrijf beschikt over een e-business platform om haar oplossingen aan te bieden. Met dat laatste vertoont het gelijkenissen met Destiny dat sinds 2018 een gelijkaardig portaal in handen heeft.

Daan en Samuel

HLN.BE

Jonge broers genomineerd voor bedrijfsprijs

Elk jaar reikt de Vlaamse regering een prijs uit aan de meest beloftevolle onderneming van het jaar. Dit jaar is het telecombedrijf Destiny uit Zaventem, opgericht door de broers Daan (35) en Samuel (29) De Wever genomineerd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Volg het laatste nieuws over cloud telecom, technologie & security