Lever gebundelde cloudoplossingen met FLUX

Clouddiensten veranderen de wereld. Het leven wordt een stuk eenvoudiger voor de meeste organisaties en hun eindgebruikers. Om alle betrokken partijen – onze partners en vendoren – te helpen, introduceerden we FLUX.

Vraag een demo aan

Waarom partner worden van Destiny?

  • Bestel je diensten eenvoudig in FLUX

  • Maak een cloud PBX aan met slechts één muisklik.

  • Beheer je mobiele simkaarten in real-time.

  • Een fijne, persoonlijke samenwerking

  • Lever IT-, telecom- en connectivity-oplossingen gebundeld aan je klanten
  • 24/7 supportondersteuning

Zijn jouw klanten klaar voor de toekomst?

Voorzie ze met FLUX van alle moderne tools

Vraag een demo aan

Optimaliseer de werkplek van morgen, vandaag

Met onze one-stop-shop

FLUX

FLUX is een geïntegreerd clouddistributieplatform waarmee je als partner volledig zelfstandig de meest geavanceerde cloudoplossingen creëert en beheert.

Integreer en bundel onze diensten en voeg jouw unieke IP-diensten toe, provision ze in real-time, factureer je kanalen en eindklanten, en lever jouw complete communicatie en werkplek oplossingen. Allemaal in één platform.

FLUX: de one-stop-shop
voor partners

Hét platform dat vrijwel het volledige aanbod in voice, connectivity, mobile, PBXaas en cloud combineert. Like Magic.

Probeer FLUX

Voice

Voer het gesprek met de eindklant over betere bereikbaarheid, efficiëntere communicatie en kostenbesparingen, niet over technologie. Jij bepaalt hoe het voice netwerk eruit moet zien en configureert die eenvoudig in FLUX. Wij zorgen dat dit netwerk daarna redundant wordt aangemaakt zodat uptime wordt gegarandeerd.

Mobility

Eindklanten willen vast-mobiel integratie maar hebben geen idee van de inrichtingsmogelijkheden. Samen met de klant zet je de wensen en eisen op een rij. Met FLUX stel je daarna eenvoudig het abonnement op maat samen. Destiny is MVNO en gebruikt de netwerken van alle grote operators in Nederland.

Cloud

Schaalbaarheid, overzichtelijke maandelijkse kosten, geen eenmalige investering en een hogere beschikbaarheid zijn maar een paar van de voordelen van cloudcommunicatie. Het cloudplatform van Destiny is gebouwd met de nieuwste technologieën en biedt de beste beveiliging en de snelste levering. Hierdoor kunnen we de meest geavanceerde applicaties hosten, ook jullie eigen communicatieoplossing, elk moment van de dag.

PBXaaS

Communicatiebehoeften van bedrijven kunnen van het ene op het andere moment veranderen. Telefonie en andere communicatie uit de cloud, met een pay-per-use model daarachter, biedt hierop een antwoord. Stel in FLUX voor jouw klant een gevirtualiseerd communicatieplatform samen uit het uitgebreide portfolio oplossingen van verschillende leveranciers. Wij verzorgen levering, beheer en facturatie zodat jij je alleen maar hoeft te focussen op de klantrelatie.

Connectivity

High availability van het WAN is key! FLUX combineert het aanbod van vrijwel alle providers van glas, koper en zelfs radio. Wizards geven inzicht in beschikbaarheid, prijs, bandbreedte én levertijd zodat je jouw eindklanten eenvoudig advies op maat kunt geven en snel alles voor ze kan regelen.

Security

In een wereld waar we meer online zijn dan ooit tevoren mag security geen optie meer zijn. Een datalek kan verwoestend zijn voor jouw bedrijf of dat van je klanten. Daarom is security standaard ingebouwd in FLUX.

Ondersteuning van leveranciers in het cloudecosysteem

FLUX biedt ook kansen voor jou als leverancier omdat je hierdoor onderdeel bent van een dynamisch ecosysteem waar je nieuwe partners en klanten ontmoet. Zowel lokaal als internationaal. Hosting, integratie, beheer, technische ondersteuning, levering en diverse andere diensten worden door Destiny voor je geregeld.

FLUX: like magic

Met FLUX start je binnen enkele minuten je eigen telco. Voeg servicetarieven toe, bestel diensten en factureer ze aan je klanten.

Een klant aanmaken in FLUX

Wat onze partners over ons zeggen

“Je kunt je klant niet tevreden houden als je maar één smaak aanbiedt. Ik wil niet merkgebonden of locatie-afhankelijk zijn. Of een klant zijn centrale nu in de cloud wil of on premise: dankzij Destiny kan ik hem volledig bedienen.”

– Leo Marktwat, IC-Automatisering

Lees zijn hele verhaal

Ruim 200 partners gebruiken FLUX voor hun
bedrijfskritische communicatieoplossingen

Waaronder:

Accent-logo
Unica-logo

Onze certificeringen & awards

Meer weten over een partnership met Destiny?

Drink een kop koffie met ons

Afspraak maken