Onze whitepapers

Regelmatig schrijven we nieuwe whitepapers over de laatste trends en ontwikkelingen. Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Onze whitepapers

Regelmatig schrijven we nieuwe whitepapers over de laatste trends en ontwikkelingen. Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Onze diensten

Whitepapers

Regelmatig schrijven we nieuwe whitepapers over de laatste trends en ontwikkelingen. Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Onze diensten
Bouwsector cloud

7 digitale uitdagingen voor de bouwsector

De bouwsector heeft zijn imago van digitale achterloper de laatste jaren afgeschud. Het is niet langer de vraag óf software, het Internet of Things (IoT), mobiele apparaten en andere technologie op de werkplaats worden gebruikt, maar welk type. Download hieronder gratis het whitepaper met 7 digitale uitdagingen voor de bouwsector.

Lees het whitepaper
8-digitale-uitdagingen-fd-mockup

8 digitale trends voor financiële dienstverleners

De financiële dienstverlening groeit hard, terwijl de klant alsmaar verandert. ’One size fits all’ gaat al lang niet meer op en de service van grote bedrijven verwent ze een beetje. Luxe went snel en dus zullen ze die klantervaring overal verwachten. Ook de financiële dienstverlening zal nu echt moeten geloven aan digitale transformatie. In onze whitepaper belichten we 8 digitale uitdagingen voor financiële dienstverleners.

Lees het whitepaper
8-digitale-trends-voor-de-advocatuur-whitepaper

8 digitale trends voor de advocatuur

In eerste instantie was de juridische sector niet erg snel in het omarmen van digitale veranderingen. En dat is niet gek, advocaten hebben te maken met uiterst vertrouwelijke informatie die in het belang van hun cliënten veilig moet blijven. Maar er is inmiddels grote vooruitgang geboekt op het gebied van digitalisering en kantoren realiseren zich dat deze trends een grote kosten- en tijdsbesparing op kunnen leveren. De digitale transformatie verandert in elke branche, dus ook in de advocatuur.

Lees het whitepaper
8-digitale-uitdagingen-verzekeraars-mockup

8 digitale trends voor verzekeraars

De verzekeringsmarkt groeit hard, terwijl de klant alsmaar verandert. ’One size fits all’ gaat al lang niet meer op en de service van grote bedrijven verwent ze een beetje. Luxe went snel en dus zullen ze die klantervaring overal verwachten. Ook de verzekeringsbranche zal nu echt moeten geloven aan digitale transformatie. In onze whitepaper belichten we 8 digitale uitdagingen voor verzekeraars.

Lees het whitepaper
AI-trends-2020

9 AI trends voor 2020 die je in de gaten moet houden

Experts zijn het erover eens: grote verbeteringen, doorbraken en game-changers in AI en machine-learning zijn waarschijnlijk dichterbij dan we denken. Machine learning wordt een van de grootste drijfkrachten in zowel het zakenleven als de maatschappij. Sterker nog, veel bedrijven die al geïnversteed hebben in AI hebben hier al rendement uitgehaald. We hebben 9 interessante AI-trends voor 2020 op een rijtje gezet in ons whitepaper.

Lees het whitepaper
25-digitale-trends-2020

25 digitale trends voor 2020

Jaar in jaar uit zien we voorspellingen over het belang van online video, SEO, penetratiegroei via mobiel internet en reclametools. Maar op welke trends moet jouw organisatie zich nu écht gaan richten? We bespreken ze in dit e-book. Je kunt het hieronder gratis downloaden.

Lees het whitepaper

De customer experience in 2020: 5 trends

De customer experience krijgt steeds meer speelruimte in het bedrijfsleven dan een aantal jaar geleden, toen hij vaak in één adem werd genoemd met de klantenservice. We weten inmiddels dat die twee totaal verschillende dingen zijn. De klantervaring is vandaag de dag een belangrijk onderdeel van de bedrijfsstrategie voor élk merk. Elke werknemer zou ermee bezig moeten zijn.

Lees het whitepaper

Webcare & social media monitoring met OBI4wan

Als bedrijf is online zichtbaarheid essentieel. Vandaag de dag beschikt 97 procent van de Nederlanders over een internetverbinding. 90 procent gebruikt een smartphone. Het internet is een belangrijk communicatiemiddel, voor consumenten en bedrijven. In dit whitepaper vertellen we je hoe OBI4wan je kan helpen nog meer resultaat te behalen.

Lees het whitepaper
telefoongesprekken opnemen

Telefoongesprekken opnemen: mag dat?

Over gespreksopname gaan veel vragen rond. Mag je als bedrijf telefoongesprekken opnemen en bewaren? En hoe zou je dat dan moeten doen? Speciaal voor jou hebben we een whitepaper gemaakt waarin we dit uitleggen. Je kunt hem hieronder downloaden.

Lees het whitepaper
cloud telefonie whitepaper

Cloud telefonie vs. traditionele telefonie

VoIP is de nieuwe generatie telefonie. Dankzij mobiele toegang en efficiëntieverbeteringen gaan de kosten voor telefonie omlaag. Bedrijven krijgen een betere telefonie-oplossing en krijgen de kans om hun klantenservice een stuk te verbeteren. In dit whitepaper lees je hoe bedrijven voordeel halen uit VoIP en waarom steeds meer bedrijven kiezen voor cloud telefonie in plaats van traditionele telefonie.

Lees het whitepaper

Cloud telefonie voor de makelaardij

Als makelaar zit je nooit lang op dezelfde plek. Of je nu een bezichtiging, taxatie of een lange autorit hebt: je wilt geen enkel telefoontje missen. Cloud telefonie is dé oplossing hiervoor. We hebben de voordelen van cloud telefonie voor je op een rijtje gezet in dit whitepaper. Je kunt het hieronder gratis downloaden.

Lees het whitepaper
Makelaardij-digitale trends

10 digitale trends voor de makelaardij

De makelaardij is druk in transitie. De branche wordt gevormd door veranderende marktomstandigheden en consumentengedrag. Om de concurrentie de baas te blijven, zul je ze moeten omarmen. In dit whitepaper hebben we tien digitale trends voor de vastgoedsector voor je op een rijtje gezet. Je kunt het hieronder gratis downloaden.

Lees het whitepaper